Jani vőfély elérhetősége

Jani vőfély elérhetősége, fontos információk…

Mielőtt  felveszed velem a kapcsolatot, néhány információt megosztok veled, hogy képben legyél velem kapcsolatban. Általában két alkalommal szoktam találkozni a párokkal az esküvő előtt, de ha valaki több konzultációt szeretne, szívesen állok rendelkezésre, akár telefonon, akár messengeres konferenciabeszélgetés keretében. Első esetben, egy kötelezettségmentes beszélgetést javasolok, amely a lakodalom menetéről, a lakodalommal kapcsolatos elképzelésitek felvázolásáról, a szervezés buktatóiról és a vendégvárás idejének meghatározásáról szól. Ha eme beszélgetés után is szimpatikusnak tartotok, csak akkor foglaljátok le az időpontot véglegesen.

Foglalás menete:

Minden esetben egy írásbeli szerződést kötünk a lakodalom levezetésére, hogy Ti is, és Én is biztos legyek abban, hogy engem választottatok. A szerződés minta itt olvasható. Másodszorra általában az esküvő előtt két hónappal találkozom veletek, a koreográfia megbeszélése okán. Ismét leülünk beszélgetni, ahol leírjuk a lakodalom pontos menetét, amelyet megálmodtatok magatoknak. A kész forgatókönyvet letisztázva emailban átküldöm Nektek, hogy azt a többi szolgáltatóval is meg tudjátok ismertetni.

Számlaadás:

Mivel a tisztesség az életfilozófiám, ezert a tiszteletdíj összegéről számlát állítok ki a lakodalom napján, melyet minden alkalommal kérés nélkül átadok az ifjú pár részére. Kérem, ne is kezdjétek a beszélgetést azzal, hogy „Ha nem kérek számlát…”. Én mindenkinek adok számlát:-)! Másik kedvenc mondatom ebben a témakörben: ÁFÁ-s számlát nem kérek! Ezt is egyszerűen tudom teljesíteni, mert alanyi adómentes számlát állítok ki, amelynek nulla forint az adótartalma.

Videó anyagok nincsenek rólam az Interneten…

Videó megosztó portálokra nem töltöttem fel magamról kisfilmeket, kérem ne is keressétek. Kérésre sem küldök át egyetlen anyagot sem email-ben. A családi videókhoz személyiségi jogok kapcsolódnak, a megtekintéshez az érintett párnak hozzá kell járulnia. Az az anyag, amely nálam megtalálható, – az érintett pár- az Internetes közléshez és harmadik személy részére e-mailben történő  elküldéséhez nem járult hozzá. Azonban személyes beszélgetés alkalmával megmutathatom offline médián. A GDPR-ra tekintettel a kérésüket betartom. Ha leülünk beszélgetni természetesen tudok mutatni anyagot, de csak személyes találkozók során. Több esetben előfordult már, hogy kifejezett kérés ellenére sem küldtem át anyagot email-ben, ezért nem én lettem a kiválasztott vőfély:-).

Aki 3 perces videóból tud dönteni, kérem ne is keressen

lyen és hasonló üzenteket kaptam már nem is egyet pároktól: „Én a videó alapján döntök, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen.” Azonban én úgy gondolom, hogy egy pár sem szeretné igazán, hogy a saját anyagát ország-világ előtt mutogassam vadidegen embereknek. Másokról szívesen nézegetünk filmeket, de magunkét nem szívesen tesszük közzé. Hát döntéseink előtt érdemes ezt átgondolni, ne egy 3 perces anyagból döntsük el, hogy az a vőfély jó vagy sem! Sőt a vőfélykedés egy bizalmi szolgáltatás az ifjú pár és a szolgáltató között, ezért személyes beszélgetés alapján érdemes eldönteni a pár részéről, hogy igen, „Ő” az én vőfélyem!

Jani vőfély, a social médiában (Facebook)…

A honlapról elérhető a Facebook oldalam, kérem tekintsétek meg, ott naprakész információkat lehet találni Jani vőfélyről. Illetve vezetek egy blogot Jani vőfély néven. A blogban az általam vezetett lakodalmakról lehet olvasni egy-egy színes beszámolót, sőt vőfély szemmel nézve, hogy is kell a lakodalmat megszervezni.

Laták János, alias Jani vőfély blogja

Jani vőfély foglalási naptára

Az esemény naptáram mindenkor napra kész. Kérem nézzétek meg, hogy az adott kiválasztott dátum szabad e? Ha igen, lehetőség van online előfoglalásra. Ez nem jelenti azt, hogy kötelező engem választani vőfélynek, csak azt a célt szolgálja, hogy érdeklődés van a vőfélyszolgáltatásom iránt. Ha előfoglaltok, felveszem veletek a kapcsolatot, és ha úgy döntötök a beszélgetés után, hogy engem bíztok meg a lakodalom levezetésével, akkor véglegessé tesszük a foglalást. Ha már foglalt vagyok, akkor is felhívhattok, hiszen sok kollégát ismerek, akiket szívesen ajánlom magam helyett vőfélynek. Vagy ezen az oldalon található ajánlott szolgáltatók közül válogathattok. Ajánlott szolgáltatók

 

Jani vőfély eléhetősége

Email: janivofely@gmail.com

Telefonszám: +36308368483

Foglalási naptár megtekintése: 

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
21
- Lefoglalva
21
- Függő
captcha