Lakodalom szervezése a vőfély tanácsaival

Kedves Érdeklődő!

A lakodalom szervezése, olyan mint a foci, mindenki ért hozzá, de még senki nem látta,  hogy kell azt végigcsinálni. Mivel sok apró mozaikból kell felépíteni a nagy napot, ezért maradjunk a foci hasonlatnál, öngólt lehet lőni a szervezésben. Néhány dologra felhívnám a figyelmeteket, ha nem is teljeskörűen, csak azért, hogy ne essetek bele ezekbe a hibákba. Van egy blogom: Jani vőfély blogja , ahol egy-egy szervezéssel kapcsolatos témát körbeírok, amelyek segíthetnek a szervezés útvesztőinek elkerülésében.

Ha külföldről szervezitek a lakodalmatokat, ami elég fárasztó lehet, meg sok stresszel is jár. Akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy fogadjatok e esküvőszervezőt? A témában írt blogomat ajánlom figyelmetekbe:

Lakodalom szervezése a vőfély tanácsaival… Téma: Esküvőszervező

Nagyon fontos az esküvő időpontjának gondos megválasztása. Nagy melegben könnyen elfáradnak a vendégek és az ifjú pár is. A témában írt blogomat ajánlom figyelmetekbe:

Lakodalom szervezése a vőfély tanácsaival… Téma: Az esküvő időpontjának gondos kiválasztása

Az esküvő levezetésében megjelent a vőfély mellett a ceremóniamester is, mint szolgáltató. Kit válasszunk vőfély, vagy ceremóniamestert? Hogy segítsem döntéseteket, a témában írt blogomat ajánlom figyelmetekbe:

Lakodalom szervezése a vőfély tanácsaival… Téma: Vőfélyt, avagy ceremóniamestert válasszunk?

A zeneszolgáltató kiválasztása a legfontosabb. Ha nem jól választotok zeneszolgáltatót, akkor az egész lakodalom hangulatára rányomja a bélyegét. Kérem, hogy a témában írt blogomat nagyon figyelmesen olvassátok el, mert a zeneszolgáltatás a jó hangulat alapja.

Lakodalom szervezése a vőfély tanácsaival… Téma: A zeneszolgáltatás kiválasztása, avagy hogyan kell jó szolgáltatót választani?

További tanácsaim is vannak, de azokat a személyes beszélgetés alkalmával mondom el.