Elérhetőség

Kedves Érdeklődő!

Mielőtt felveszed velem a kapcsolatot, néhány információt megosztok veled. Két alkalommal szoktam találkozni az ifjú párokkal az esküvő előtt, de ha valaki több konzultációt kér, szívesen állok rendelkezésre. Első esetben egy kötelezettségmentes beszélgetést javasolok, amely a lakodalom menetéről, a lakodalommal kapcsolatos elképzelésitek felvázolásáról, a szervezés buktatóiról és a vendégvárás idejének meghatározásáról szól. Ha eme beszélgetés után is szimpatikus vagyok, csak akkor foglaljátok le az időpontot. Minden esetben egy írásbeli szerződést kötünk a lakodalom levezetésére, hogy Ti is, és Én is biztos legyek abban, hogy engem választottatok. A szerződés minta itt olvasható. Másodszorra általában az esküvő előtt két hónappal, a koreográfia megbeszélése okán ismét leülünk beszélgetni, ahol leírjuk a lakodalom pontos menetét. A kész forgatókönyvet letisztázva emailban átküldöm Nektek, hogy azt a többi szolgáltatóval is meg lehessen ismertetni.
A vőfélykedést vállalkozásban űzöm, és kérés nélkül – alanyi adómentes- számlát állítok ki részetekre, amit átadok a lakodalom napján. Kérem, ne is kezdjétek a beszélgetést azzal, hogy “Ha nem kérek számlát…”. Én mindenkinek adok számlát:-)!

Videó megosztó portálokra nem töltöttem fel magamról kisfilmeket, kérem ne is keressétek. Emailban sem küldök át egyetlen anyagot sem, mert csak olyan hozzájárulással rendelkezem a pár részéről, – aki megengedte, hogy a lakodalmuk egyes részleteit megmutassam érdeklődő pároknak-, hogy személyes beszélgetés alkalmával levetíthetem offline médián. A GDPR-ra is tekintettel a kérésüket betartom.

A honlapról elérhető a Facebook oldalam, kérem tekintsétek meg, ott naprakész információkat lehet találni Jani vőfélyről. Illetve vezetek egy blogot Jani vőfély néven. A blogban az általam vezetett lakodalmakról lehet olvasni egy-egy színes beszámolót, sőt vőfély szemmel nézve, hogy kell a lakodalmat megszervezni.

Jani vőfély blogja

Email: janivofely@gmail.com

Telefonszám: +36308368483